نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

گروه کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک تهران (دوره اول)

نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

گروه کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک تهران (دوره اول)

نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

این وبلاگ تحت مدیریت گروه و انجمن علمی کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک (دوره اول) است.

آخرین نظرات
  • ۱۳ مهر ۹۹، ۱۹:۱۲ - mmvg02 mm
    The Last
  • ۶ مهر ۹۹، ۱۰:۴۶ - فائزه
    ممنون

تبلت یا موبایل؟

سه شنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۳، ۰۹:۰۰ ب.ظ

دعوا بر سر گوشی های هوشمند و تبلت از جایی شروع می شود که رشد روز افزون استفاده از سرویس های اینترنتی موجب شد که کاربران به موبایل هایی با صفحه نمایش بزرگتر نیاز داشته باشند. در کشورهایی که مردم به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند، تماشای تلویزیون، ویدئو، کلیپ و محتویات رسانه ای تماماً اینترنتی صورت می گیرد. لذا کاربران به دنبال محصولاتی هستند که بتوانند فیلم ها را با کیفیت بالاتر، در نمایشگری با رزولوشن بهتر مشاهده کنند. اینجا بود که نیاز به گجت های قابل حمل که بتوانند نیاز فوق را تأمین کنند حس شد. سازنندگان موبایل اذعان دارند که اقبال عمومی به موبایل هایی با صفحه نمایش بزرگتر بیشتر است. در واقع مصرف کنندگان آنقدر که به صفحه نمایشگر اهمیت می دهند به سایر امکانات مانند قطعات داخلی اهمیت نمی دهند. پس سازندگان هم با توجه به بازار مصرف به سمت تولید محصولاتی با صفحه نمایشگر بزرگ تر رفتند. و این سر آغاز شکل گیری تبلت ها بود.

کابران تنها یک محصول برای دیدن فیلم و ویدئو در قالبی با کیفیت تر نمی خواستند. بلکه آنها محصولی همه کاره می خواستند که قابل حمل باشد و نیازهای آنها ر ا تامین کند.

اگر مرور صفحات وب، استفاده از اپلیکیشن های کاری، GPS، تماشای ویدوئو و حتی بازی کردن در لیست کارهای روزانه شما قرار دارد مطمئن باشید تبلت گزینه مناسبی برای شما خواهد بود

یکی از ایراداتی که طرفداران گوشی های هوشمند به تبلت ها می گیرند این است که حرف زدن با تبلت راحت نیست. تصور کنید تبلتی 10 اینچی را کنار گوش خود گرفته اید و با آن صحبت می کنید. مسلما مضحک و خنده دار است.

نکته ای که باید به ان توجه شود این است که سال هاست ابزارهای جانبی برای مکالمه تولید شده که می تواند این مشکلات را بر طرف کند. ابزاری مانند هندزفری و هدست های بلوتوث و یا حتی بلندگوی های خود تبلت.  پس نیازی نیست یک تبلت 10 اینچی را کنار صورت خود نگه دارید و با آن حرف بزنید!

از طرفی تجربه تماس ویدئویی یا G 3 با تبلت بسیار هیجان انگیز و دلچسب است. با فراگیر شدن ارتباطات نسل سوم در ایران، تماس های ویدئویی بیشتر می شوند، آن وقت تبلت بیشتر به کارتان می آید.

ایراد دومی که طرفداران گوشی های هوشمند به تبلت ها می گیرند، بزرگ بودن آنهاست. در واقع معتقدند چون گوشی های هوشمند "تو جیب جا میشه" پس خیلی بهتر از تبلت است.

این موضوع را از دو سمت می توان بررسی کرد. از طرفی حق دارند. چون اندازه گوشی های هوشمند از تبلت ها کوچکتر است و در اغلب جیب ها جا می شوند.

ولی از جهتی اگر شما جزو افرادی هستید که "لپ تاپ به دوش" محسوب می شوند، خریدن تبلت برای شما مفید است. چون در هر صورت یک کیف لپ تاپ را با خود حمل می کنید که در کنارش می توانید تبلت را جای دهید. و یا حتی اگر از لپ تاپ برای کارهای سبک روزانه استفاده می کنید به طور کلی می توانید از حالت "لپ تاپ به دوش" بودن در بیایید و به حالت "تبلت در دست" تبدیل شوید.

به طور خلاصه یک مقایسه ساده بین کارهای روزانه ای که با محصولات دیجیتالی انجام می دهید می تواند شما را از سردرگمی میان خریدن تبلت یا گوشی هوشمند نجات دهد.

اگر مرور صفحات وب، استفاده از اپلیکیشن های کاری، GPS، تماشای ویدوئو و حتی بازی کردن در لیست کارهای روزانه شما قرار دارد مطمئن باشید تبلت گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

  • ۹۳/۱۲/۱۹
  • مهدی علیزاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی