نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

گروه کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک تهران (دوره اول)

نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

گروه کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک تهران (دوره اول)

نشریه‌ی الکترونیکی رایانا

این وبلاگ تحت مدیریت گروه و انجمن علمی کامپیوتر دبیرستان علامه حلی یک (دوره اول) است.

آخرین نظرات
  • ۱۳ مهر ۹۹، ۱۹:۱۲ - mmvg02 mm
    The Last
  • ۶ مهر ۹۹، ۱۰:۴۶ - فائزه
    ممنون

گوگل خطرناک

چهارشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۳، ۰۵:۵۹ ب.ظ

گوگل را از اشتباه درآورید!

سرگردانی روز و شب ما در اینترنت و ارائه انواع اطلاعات به آن باید در جایی ذخیره شود. گوگل یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیای تکنولوژی است که زیربنای وجودی خود را "تبلیغات" می‌داند و البته خوراک و خمیرمایه این زیربنا را اطلاعات شما تشکیل می‌دهد.

وقتی که از گوگل استفاده می‌کنید، یک قرارداد خواسته یا ناخواسته را نیز امضا می‌کنید. شما از جی‌میل، سیستم جستجو، یوتیوب و نقشه گوگل به شکل رایگان استفاده می‌کنید و در عوض قبول می‌کنید که اطلاعات مربوط به خودتان را با گوگل در میان می‌گذارید. سپس گوگل این اطلاعات را به تبلیغ‌کنندگان می‌فروشد.


گوگل هر چه بیشتر در مورد شما بداند، می‌تواند شما را به یک تبلیغ‌ کننده مناسب‌ تر معرفی کند. تبلیغ‌کنندگان حاضرند پول بیشتری را برای کاربرانی بپردازند که با زمینه کاری آن‌ها همسانی بیشتری دارد. برای مثال شرکت‌های هواپیمایی دوست دارند تبلیغاتشان را برای افراد پُرسفر نمایش دهند و یا تولیدکنندگان لباس بچه، بیشتر والدین را هدف تبلیغات قرار می‌دهند.

گوگل راه‌های بسیاری را برای شناخت هر چه بیشتر شما به کار می‌گیرد. این اطلاعات می‌تواند مستقیما از طرف شما به هنگام ثبت‌ نام در سرویس‌هایی چون جی‌میل، نقشه گوگل و یا دستگاه‌های اندرویدی اتفاق بیفتد و یا از طریق جستجوهای شما در سرویس جستجوی گوگل و یا محصولات مربوط به آن به دست گوگل برسد.

شما اما می‌توانید با مراجعه به بخش Ads Setting اکانت خود، موارد اطلاعی گوگل از خودتان را بدانید. البته این گزینه به آسانی در دسترس شما نیست و باید سه مرحله را برای رسیدن به آن طی کنید.

نخست در مرورگر خود آدرس www.google.com/settings را وارد کنید و سپس بر روی Account History کلیک کنید. 


سپس باید به پایین بروید و روبروی کلمه Ads بر روی Edit Settings کلیک کنید. حال در این بخش می‌توانید انواع اطلاعات مربوط به خودتان را چون جنسیت، زبان، سن و ... را مشاهده کنید. اما شاید مهم‌ترین آن بخش "علایق" باشد که باید برای خود شما نیز جالب باشد.

در این بخش همچنین می‌توانید به ویرایش و تصحیح اطلاعات دریافتی گوگل و و ظاهرا "عدم اجازه دسترسی تبلیغ‌ کنندگان" به آن‌ها نیز اقدام کنید. اما به گفته گوگل حتی در صورت فعال‌کردن این گزینه، باز هم تبلیغات را دریافت می‌کنید ولی ممکن است دیگر با علایق شما سازگاری نداشته باشد.

  • ۹۳/۰۸/۲۸
  • امیر رضا طهماسب زاده

نظرات (۱)

و این کل ماجرا نیست. اصل درآمد گوگل فروش اطلاعات به سازمان‌ها، دولت‌ها و مراکزی است که ارزش بسیار بیشتری از فروشندگان کالا برای اطلاعات قائل هستند و انتشار خبر آن برای آبروی گوگل، یاهو و ... بسیار خطرناک است. ولی هر از گاهی این اخبار لو می‌رود و در اخبار خبرگزاریهای خارجی و داخلی منتشر شده است.

در دوره‌ی ما ارزش اطلاعات بسیار بیشتر از طلا و برلیان و نفت شده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی